Mijn ambitie is altijd groot geweest. Tijdens een van mijn eerste sollicitatiegesprekken voor een secretaressefunctie werd mij gevraagd waar ik mezelf over 10 jaar zou zien.

''Over 10 jaar heb ik mijn eigen bedrijf'' zei ik heel stellig.  De positieve verbazing was van de gezichten af te lezen. Ik heb altijd geweten dat ik als zelfstandige aan de slag zou gaan, alleen de timing was nog niet zeker.

 

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende werkgevers. Niet alleen werkervaring, maar ook ervaring op sociaal vlak. Een van mijn sterke kanten is het kunnen verbinden met/van de verschillende soorten mensen op de werkvloer.

 

Ook privé heb ik een hoop dingen geleerd. Ik ben gelukkig getrouwd en moeder van twee prachtige dochters. Moeder zijn helpt me beter te relativeren en kinderen zijn soms de spiegels die je nodig hebt waardoor je je nog bewuster wordt van wat je doet en hoe je dingen doet.

 

Waarom nu dat eigen bedrijf? Ik heb bij alle werkgevers een hoop geleerd en het erg naar mijn zin gehad. Maar ik merk ook dat mijn ambitie en motivatie te groot zijn om op 1 plek te blijven zitten. Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen om datgene te bereiken wat ze willen bereiken. Dat kan door (tijdelijk) zaken uit handen te nemen die hen veel tijd kosten en voor mij dagelijks werk zijn. Daarnaast leer ik zelf ook steeds weer bij door de verschillende opdrachten, ontmoet ik nieuwe mensen en blijf ook ik daardoor groeien.  Ik hoop mensen te kunnen inspireren en laat mezelf ook graag inspireren door anderen. Samen kom je verder.

 

Maken wij binnenkort persoonlijk kennis onder het genot van een kopje koffie of thee?

 

Op LinkedIn vind je meer informatie over mijn werkervaring en een aantal referenties.

 

Vriendelijke groet,

 

Stephanie Osunwokeh - van Buitenen